Pozovite: 021 3829 183; 063 723 6585  
 

Povećanje testosterona, hormona rasta

Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus, 90 kap

Šifra: 5242
Maloprodajna cena: 3.250,00 rsd
WebCena: 3.250,00 rsd

Ultimate nutrition Bulgarian Tribulus pospešuje lučenje testosterona koji pomaže izgradnju mišića, naročito dajući mu čvrstinu i gustinu, istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju.

Tribulus je u stanju da podigne od 40 do 100% nivo prirodnog testosterona u organizmu, bez neželjenih efekata. Dokazano je da Tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utiče na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utiče i na pozitivni kvalitet sperme.Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača tegova zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobijanja na snazi prirodnim putem. U narodnoj medicini Tribulus je korišćen kao sredstvo za regulisanje rada jetre, bubrega i kardiovaskularnog sistema. Praktikovan je i kao antiseptik i blagi diuretik.

Časopis Muscle Mag je za potrošače dao sledeći savet: Kada kupujete Tribulus gledajte koliko ima supstance “Saponis”, to jest aktivne supstance u Tribulusu koja je odgovorna za njegove efekte. Najslabiji na tržištu imaju od 4% do 5%, srednji od 20% do 29% i najači koji se mogu naći 45% aktivnih saponina. Najkvaliteniji su oni koji su rađeni prema zaštićenoj Bugarskoj tehnologiji.

Sastav 1 kapsule: 750 mg – 100% Bulgarian Tribulus Terestris sa 45% saponins.


Preporučena upotreba: 1 do 4 kapsule dnevno u trajanju 6-8 nedelja, a zatim ako želite možete ponoviti ciklus. Neki sportisti ga koristite sat vremena pre treninga. Pre korišćenja konsultovati stručno lice.


Pakovanje: 90 kapsula.

Zemlja porekla: USA - Uvoznik: U.N.SYSTEM, Beograd

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi