Trake za trčanje

Technogym Spazio Forma LT

Šifra: 2259
Maloprodajna cena: 389.400,00 rsd
WebCena: 389.400,00 rsd

Traka za trčanje - Technogym Spazio Forma LT
 
Traka za trčanje namenjena za aerobna vežbanja, poboljašava respiratornu funkciju, ima pozitivne efekte na arterijski pritisak i kardiovaskularni sistem, a uz sve to optimalno oblikuje mišiće nogu.
Korišćenjem specijalnog mehanizma ”smart-fold” možete sklopiti traku za trčanje i na taj način osloboditi dragoceni prostor u vešem domu.
Traka za trčanje Technogym Spazio Forma ima perfektno dizajniranu gaznu površinu za trčanje, koja omogućava da se trči i hoda kao po travi.
Maksimalno je bezbedna, budući da ima bočne rukohvate i neklizajuće ivice.
Bešuman motor obezbedjuje treniranje u privatnosti vašeg doma, a originalan dizajn se lepo uklapa u bilo koju vrstu prostora.
Postoje tri osnovna programa za vežbanje koji su definisani vremenom, potrošnjom kalorija ili pređenom kilometražom. Ostali programi za vežbanje su Test (test u trajanju od 12 min), PPS (6 programa sa različitim konfiguracijama terena) i CPR (program koji se kontroliše brojem otkucaja srca tokom vežbanja).
Svaka traka ima ugrađen taster za brzo zaustavljanje trake i pojas za grudi (transmiter), koji služi za merenje srčane frekvencije prilikom vežbanja.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

- maksimalni nagib 12%

- maksimalna brzina 16 km/h

- motor jačine 2.75 KS

- maksimalna težina korisnika 130 kg

- širina: 82cm

- dužina: 204cm

- visina: 137cm

- težina: 160kg

Proizvođač: Technogym, Italija

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi