Klupe

Klupa za leđa i trbušnjake

Šifra: 7311
Maloprodajna cena: 64.000,00 rsd
Akcijska cena: 54.400,00 rsd
Popust: 9.600,00 rsd

Ghd Klupa  je namenjena razvoju gluteusa, zadnje lože i trbušnjaka. Obično vežbači dok izvode vežbe za zadnju ložu najčešće rade nožnu fleksiju, prilikom čega  se izoluju kukovi. S obzirom da je funkcija zadnje lože fleksija potkolenice i ekstenzija kukova  vežbom na GHD klupi ćete podstaknuti maksimalnu aktivaciju zadnje lože buta (hemstringsa). Osim što razvijate snagu zadnje lože, jačate i gluteus i donji deo leđa.

Glute-Hamstrings Raise  (GHR) je u skladu sa modernim fitness trendovima nezaobilazna vežba za trening mišića trupa (Cora). U sportskoj pripremi, kao i u rehabilitaciji, to je najpopularnija vežba za jačanje zadnjeg mišićnog lanca, koji spaja duboke leđne mišiće – erektore, gluteuse, zadnju ložu mišića nogu i listove.

Vežba na GHD klupi omogućava vam rad u punoj dužini kičmenog stuba, čime ćete ojačati mišiće opružače kičmenog stuba koji se nalaze uz same pršljenove. Snaga ovih mišića doprinosi efikasnijem podizanju većih težina, bolju stabilnost i  posturu ( držanje tela).

Uvoznik : Sparta Fitness Solutions doo           

Zemlja porekla : PRC

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi