Sagorevači Masti

Heat Shoot 80 ml Pomorandža-Limeta

Šifra: 6368
Maloprodajna cena: 120,00 rsd
WebCena: 120,00 rsd

6PAK HEAT SHOT je ekstremni termogeni sagorevač u praktičnom pakovanju. Preporučuje se upotreba pre treninga i zadovoljiće svakog sportistu koji traga za povećanjem termogenze i izdržljivosti.

Sastav čine beta-alanin, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt đumbira, ekstrakt poljskog rastavića i kofein.

Beta-alanin je najvažnijij sastojak većine pre-workout proizvoda. Zajedno sa aminokiselinom histidin, beta –alanin gradi molekul karnozina. Suplementacija na bazi beta-alanina povećava koncentraciju karnozina u mišićnom tkivu što pozitivno deluje na kiselo-bazni balans u mišićima.

Ekstrakt zelenog čaja je vredan sastojak proizvoda za sagorevanje masti. Polifenoli sadržani u njemu igraju važnu ulogu u borbi protiv slobodnih radikala. Takođe, pozitivno utiču na nivo šećera u krvi i održavanje normalne telesne mase.

Ekstrakt đumbira od velike je pomoći u metabolizmu ugljenih hidrata, a snižavanje nivoa šećera u krvi poboljšava osetljivost na insulin. Pozitivan efekat đumbira primetan je u povećanju vitalnosti i mišićne funkcije.

6PAK HEAT SHOT sadrži ekstrakt poljskog rastavića. Poljski rastavić je biljka bogata vrednim hranjivim sastojcima koji podržavaju vitalne procese unutar tela. Posebno je primetan diuretički efekat koji će olakšati izbacivanje vode iz organizma. Pozitivan efekat se primeti i na stanje kože, kose i noktiju.
Kofein omogućava povećanje budnosti i izdržljivosti tokom treninga.

Količina: 80 ml (1 doza)

Nutritivne informacije Jedna doza (80ml) 100ml
Beta Alanin 3.000mg 3.750mg
Ekstrakt cimeta 200mg 250mg
Ekstrakt zelenog čaja 250mg 312,50mg
Ekstrakt đumbira 200mg 250mg
Ekstrakt poljskog rastavića 200mg 250mg
Kofein 200mg 250mg

Upotreba: Jednu dozu (80ml) konzumirati pre ili tokom treninga. Ne uzimati više od jedne ampule u toku dana. Otvorenu bočicu potrošiti u roku od 24h.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

L-Carnitine Water, Ananas, 500 ml

140,00 rsd
Nije dostupno