Pozovite: 021 3829 183; 063 723 6585  
 

Povećanje testosterona, hormona rasta

BioTech USA Tribulus Maximus 1500 mg 90 tbl

Šifra: 1041
Maloprodajna cena: 2.350,00 rsd
WebCena: 2.350,00 rsd

Tribulus Terrestris je biljka sa viševekovnom širokom upotrebom kod ljudi. Kroz istoriju tribulus je korišćen u antičkoj Grčkoj, Indiji I Africi kao afrodizijak, ali i za poboljšanje opšteg zdravlja i vitalnosti. U medicini se koristi kod lečenja impotencije, međutim to je samo jedna od njegovih namena. Poslednjih decenija, tribulus sve više nalazi svoje mesto kod sportista koji teže da povećaju mišićnu masu, ubrzaju oporavak i smanje procenat telesnih masnoća. Tribulus je privukao pažnju sportista činjenicom da povećava nivo testosterona na prirodan način. Taj efekat postiže tako što utiče na povećanje nivoa luteinizirajućeg hormona (LH), hormona hipofize koji je u direktnoj sprezi sa testosteronom. Tribulus je prirodna alternativa anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi.

Najbitniji faktor jeste procenat saponina, fitohemikalije u sastavu tribulusa, zadužene za povećanje nivoa testosterona. Tribulus Maximus sadrži 1500 mg ekstrakta tribulus terrestris-a po tableti uz čak 90 % saponina. Optimalan nivo testosterona podrazumeva optimalnu sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena, što je osnov povećanja mišićnih ćelija. Sportisti koriste tribulus da bi održali adekvatan nivo testosterona i time potpomogli povećanje mišićne mase i ubrzali period oporavka. U slučajevima unosa sintetičkog testosterona, neretko se dešava da ljudski organizam prestane da proizvodi sopstveni. Ne samo što ovo nije moguće sa tribulusom, već naprotiv u ovakvim situacijama, tribulus pomaže u vraćanju balansa prirodnog hormona. Veliki broj korisnika prilikom vršenih testiranja, primetilo je povećanu seksualnu aktivnost, poboljšanje kvaliteta seksualnog života, dobro raspoloženje i snagu.

Tribulus Maximus je klinički testiran "testosteron booster". Predstavlja legalan i siguran način povećanja nivoa testosterona. U potpunosti je prirodan, 100 % siguran i doping-free preparat. Podstiče prirodno lučenje testosterona za visoke performanse bez štetnih efekata.

 

Ultra doza tribulusa od 1500 mg sa ultra dozom saponina od 90 % 

Prirodno povećanje nivoa testosterona i potencije 

Povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti 

Brži oporavak i mišićna rekuperacija 

Kontinuiran i stabilan nivo hormona

 

Preporučena upotreba: Uzimati jednu dozu (1 tabletu) dnevno.

 

Sadržaj aktivne komponente

100 g

1 tableta

Suvi ekstrakt herbe Tribulus terrestris,

standardizovan na 90% saponina

78,95 g

1500 mg

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum doo, Futog 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi