Ostale amino-kiseline

Argi No Xline, 300 g

Šifra: 4691
Maloprodajna cena: 1.950,00 rsd
Akcijska cena: 1.658,00 rsd
Popust: 292,00 rsd

Argi NO Xline je kompleks elemenata sa AAKG na celu koji su odgovorni za maksimalno povećanje proizvodnje azot oksida (NO), što vodi ka boljem snabdevanju krvi i kiseonika do mišićnih ćelija. Ovo utiče i na bolju efikasnost treninga, kao i na maksimiziranje anaboličkih procesa.

Arginin je nutritivni elemenat iz koga se aktivna biološka jedinjenja formiranaju u telu, tačnije agmatin i azot oksid (NO). Oni su vazni za oblikovanje figure, razvoj funkcionalnog kapaciteta i očuvanja i unapređivanja seksualnih sposobnosti. Arginin omogućava adekvatno snabdevanje krvi, kiseonika i hranljivih sastojaka do mišićnog tkiva, kao što i olakšava rast mišića, smanjuje masno tkivo i unaređuje erekciju.

Veliki Broj propisno kontrolisanih kliničkih istraživanja su dokazali da 2 g arginina dat sportisima tokom perioda od 5 nedelja, rezultuje u značjnom (u odnosu na kontrolnu grupu) povećanju snage i rastu mišićne mase, kao i u smanjenju masti i proizvoda dekompozicije proteina.

U ovoj reakciji arginin je transformisan u gasni hormon azot oksid (NO). Azot oksid aktivira proizvodnju cikličnih nukleotida. U mišicnom tkivu ciklični nukleotidi učestvuju u cirkulaciji krvi i kiseonika, amino-kiselina, kreatina i distribuciji energetskih elemenata, kao i u stvaranju impulsa snage i anabolizma proteina. Dakle, oni stimulišu povećanje snage i rast mišića. S druge strane, u ćelijama masti ciklicni nukleotidi intenziviraju procese lipolize i termo geneze, to je disocijacija rezervnih masnih ćelija koje oslobađaju toplotnu energiju.

U ovoj reakciji arginin je transformisan u poliamine esencijalne za sintezu proteina. Ne samo da poliamini izgrađuju mišićno tkivo sa proteinima, već i proizvode nove mišićne ćelije. Dakle, zahvaljujući argininu (indirektno), možemo postići konstantan i stalni rast mišića.

U ovoj reakciji, arginin se transformise u agmatin–amin, koji ima slične karakteristike kao termogenici, posebno yohimbine. Agmatin povećava nivo cikličnih nukleotida, koji je, kako je već pomenuto u tački 1. utiče na mišićni rast i smanjenje masti.

Arginin se takođe transformiše u kreatin, koji nije naveden u tačkama iznad, zbog rasprostranjene dostupnosti kreatina.

– Apsoultno obavezan dodatak za svakog sportistu

– Čist L-arginine + AAKG + taurin (poboljsava apsorpciju i anaboličke procese)

– Laboratorijski Testirano / GMP / HACCP

Ocena:

Srodni proizvodi

AMIX Arginine 120 cap

1.850,00 rsd
U korpu
- 15 %

Blastex Beta Alanine Xline, 300 g

1.530,00 rsd 1.800,00 rsd
Nije dostupno

L Carnitine 1000 ml Mango-marakuja

1.850,00 rsd
Uskoro na stanju